hår katastrof.



jag har just nu panik på mitt hår, vill ha förändring nu!!! men jag är så chicken när det gäller mitt hår, vågar mig aldrig på några större förändringar. men har varit sugen på att klippa kort väldigt länge nu! kanske får bli så?

myskväll.

med tacos & spel! det är kvällens planer, at my house! trollhättegänget kommer också! :)

kaos idag i skolan, sega gänget som vanligt gör allt i sista sekund haha. som vårat individuella val som man skulle valt innan klockan 4 idag, det gjorde vi idag klockan 12 och 40 minuter framåt, datorerna är fruktansvärt sega och det är koder och siffor hit och dit och poäng och reserv val och gud vet vad. vi skulle samlas 20 över 12 vid danssalarna för att gå tillsammans till teatern, där skulle vi lyssna på en kostymör. och vilken tid blir vi klara med valet? jo ungefär kvart i 1, med våran lite arga lärare på telefon springer (ibland) vi och försöker hitta till den satans teatern. och inspringandes en halvtimma försent kommer vi, vänersborgs gänget + josefine olof. som vanligt haha! jaja, klassen får stå ut med oss! men den här gången var det faktiskt våran skolas otroligt onödigt komplicerade val på internet..

tidsfördriv i skolan?



vi hittade det omtalade "gymmet" i källaren, var inte riktigt lika exlusivt som vi tänkt oss kanske men..ett nytt "lilla rummet" att sitta och prata bullshit och käksa godis med gänget i kanske? alltid lika mysigt.
andra bilden är carro som fastnat med byxhällen i toadörrs handtaget. då undrar ni säkert, hur i allsindar kan detta ha hänt? då svarar jag, fråga mig inte! det är carro vi pratar om! hahaha hon hängde där som en liten unge och skrev på hjälp, och vi bara skrattade och tog kort.


finally.

klar med mitt "brev till en person i boken" grej. blev faktikst riktigt nöjd, nu ska jag bara skicka det till min lärare också, innan kl 00.00 annars blir det ig. hårda bud! haha
morgondagen blir tuff, dans, skridskor, simma med handbollen. men det är ju tur att man är van med träning. 100 pass om dagen..och det är ju tur att jag äter som en häst, haha! annars hade ja väl tränat bort mig själv! det är ju inte så himla kul kanske..
dagens planer är?
1. lägga över micas låtar, och fixa nya till henne
2. packa inför imorgon
3. kolla fråga olle 21.55
4. sova!!!

puss på er.

bokhelvete.

det värsta är, att jag tycker om att läsa när det är bra böcker och man har sug till det. men när man ska läsa klart en bok på ett visst antal dagar och sen hinna skriva en skitgrej om det blir jag så himla opepp till det. jag läser världens bästa bok och den är hur bra som helst men..jag orkar inte ha sån press på mig?
kan dela med mig av namnet iallfall, en blomma i afrikas öknen. den har säkert många av er läst, men jag har aldrig tagit tag i den boken. fram tills nu, jag la ner gossip girl serien för ett tag och läser en lite mer seriös bok som är värd att läsa! det gillar nog svenskläraren mer ;)

image185


djupa ord.

måste bara dela med mig av ett citat:
"Si vis amari, ama."
Om du vill älskas, älska


ett citat som den klokaste, ärligaste och mest målmedvetna personen jag känner, robin svensson ska tatuera!
och det jag tycker är så bra med robin är att han gör det inte bara för att göra. personer som tatuerar sig tycker jag ska ha en baktanke med det hela, det ska vara personligt och man ska stå för det! det är viktigt. men också det som robin sa till mig idag:
 så länge man håller sig personlig och inte gör någt jättesimpelt så bär man ju med det liksom och blir hela tiden påminnd om det..


handbollsmatch

..förlorade med 4 mål. men bättre än 12 mål som förra gången mot brukspöjkera! bra jobb tjejer. vi kan ta dom, det vet vi nu! ooooont överallt!!!

väntar hungrig som en varg på mat, som står i ugnen! mammas mat i mitt hjärta alltså..mmmmm! sen blir det semla och chips! konstigt att mitt socker&gotte sug aldrig försvinner..
imorgon är det skola igen, ska bli skitkul! nooooot!
puss på er! /a.

björn gustavsson my boy!

image184


Björns låt till Carina! klockren!!

Du är en blick och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol,
du är en helt fantastisk tjej, du är Beatles och Lej lakej.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
Jag kan diska, laga mat, va i tid å aldrig sen och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg - denna sången är till dig, CARINA BERG!
Carina jag tror vi två passar bra ihop, häng med mig hem till Götet och gör slut med din babe,
Carina du är änden på min fantasi, du är brödet man vill lägga korven i, du är Kej & skepp & hoj.
Du är soda streamad oboy, du är allt en man kan få, du är bättre än Die Hard 2.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan,
Du är vacker och unik, min pappa är rik.

Jag har 3meter i tak och lakan utav sammet,
Du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Look bli ihop meeeeed mig.
Carina låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös jag är evigt din
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina gör slut med din babe!


you&me

the love of my life
my soulmate
my other half
my best friend


    
  
nej, jag klarar mig nog inte utan dig..

check out!

vårens bästa acessoarer:  väskan & sjalen

image176

old pics.

    
   
     

eeuhw!!

hur kan man bli så fruktansvärt slö efter lite bad i klor? jag är som en seg råtta! och mina ögon svider. badade min linser, var nog ingen bra grej att göra. satan i gatan vad ont det gör, och jag ser suddigt! vi var iallafall på vattenpalatset idag, jag micis robin & daniel! kul faktiskt, vattenpalatset är ju ingen hit när man är 17 och 20 år! men, vi var barn för en dag! och den röda, vad dom har grejat i den? jag minns när man var liten var det bara fräckt att den gick hit och dig och skitfort! men nu var det faktiskt extremt kul att åka haha, låter som 5 år men ni borde testa! den var svart, och massa lysande färger och gud va fort det gick, så körde vi ju såklart det gamla tricket " stringen" det är ju ett måste, herrejävlar var det gick! och man bara flög in i kanterna och slog i huvudet! inte så skönt dock..
sen blev det ångbastu, som jag i vanliga fall inte klarar 3 sekunder i ens. men det måste ha hänt något magiskt med mig för ja tyckte det var riktigt skönt och kunde tillochmed andas för en gång skull! sen blev det bubbel resten av tiden. vore inte fel med en bubbelpool hemma nej!
nu blir det lite kaffe så jag får lite energi igen! och ikväll blir det tacos, mums!

god morgon!

underbart väder vi har, not! blåser ju bort om man går ut? väldigt skönt.
om en och en halv timma sitter jag på cykeln till a hallen, då är det träning. fast ska bli skönt faktiskt, inte tränat sen i måndags och det behövs nu känner jag. vad gör man ändå kl 2 på dagen? nothing!
party ikväll?


monki vårkläder. kan det bli snyggare?

image162

i'm in love.

image160

världens finaste armband, ja det var kärlek vid första ögonkastet för mig och micaela. därför har vi bestämt oss för att önska oss detta av varandra i 18års present! so cute! fast såklart ska det stå våra egna namn på istället för amor..inte så rockigt med amor kanske..

by the way.

såg den här bion i göteborg, så fruktansvärt bra film. en riktigt syft film alltså! promise! men jag rekomenderar den verkligen, hur bra som helst.

image159

sprakande vår färger.

image156


image157

home.

hur mysiga dagar som helst hos farmor! blev lite shopping iallafall, kunde inte låta blir bland alla vårsaker. I'm in love! fanns massor jag ville ha, massor! men det blev en ljus gul sjal och en ljus gul liten väska, som man har över axeln såklart. riktigt vårig känner jag mig nu faktiskt. fräscht och fint! me like! sen blev det också ett svart linne med djuuuup urringning i ryggen och sist ett par svart örhängen. OH GOD! nu glömde jag skorna!! skor köpte jag med! svarta, snygga!
nu ska jag snart krypa ner under täcket, är tireeeed like hell! men först blir det lite stretching! men lite arg är jag. det finns inget gott i kylen eller skåpen, jag blir galen!

/a


stretching for life!
och linnet med den djupa ryggen! vad tycks? jag gillar det a lot!
image154 
image155

bokat!

Då bär det av till min älskade farmor imorgon i göteborg då! ska bli så mysigt! längesen vi träffades bara jag och hon. shopping, bio & god mat! nu tänker ni säkert, eh okej shopping med farmor? men så är det faktiskt, hon är inte som en vanlig gammal skruttig farmor som sitter hemma och stickar och klagar på livet och ungdomarna minsann! hon är största mode freaket och hon är som en kompis men ändå en farmor! hon bor i storstaden och är världens hurtigaste, nu ska ni få höra hur galen hon är, varje dag gör hon 400 situps (100 åt gången dock, i olika omgånger under dagen) hon springer varannan dag, men nu är det mer power walk eftersom att hon har skadat ryggen de senaste. enligt henne är hon en sån människa som kommer att dö om hon sitter still, hon är skitsnygg och är ändå 62 liksom, helt sjukt. jag ska defenitivt bli som henne när jag är gammal! varför sluta träna för att man blir äldre? no way! snygg body until 90? ofcourse!
and i love her so much.

körskolan 08.20 imorgon! jippe! underbar tid jag fick tag i verkligen, fuck! som tur är det bara planeringslektion, min körhjärna har inte vaknat så tidigt på ett lov!


......


a secret

i think about you all the time. även om jag inte borde göra det..men som sagt, vårkänslor..bara kommer av sig själv, kan inte hjälpas.

spring..

spring feelings.. jag mår såååååå bra när det är vår. det börjar bli varmare, man kan ha bättre kläder, hatar vinterjackor och kyla. snart kan man ha fina vårskor, ballerina och pumps. jag längtar så otroligt mycket! vår & sommar är det bästa som finns, då lever jag. blå himmel, promenader och vårshopping! <3

gårdagen..

klassfest hos lisbeth, började superkul. kul att så många kom och alla undrar nog lika mycket som jag varför vi aldrig gjort detta tidigare klassen? att det ska behöva ta 1,5 år innan vi styr upp en klassfest. inte konstigt att klassen är så uppdelad, man känner ju inte varandra socialt, nära som dansare och fysiskt är vi ju! det är skönt, men känns ännu bättre nu när vi öppnat oss lite mer för varandra. hoppas alla tyckte det var lika kul som jag :) detta ska göras om snart! es2d<3
kevin var vääääldigt snäll och gav oss sovplats i sin fina lägenhet, snyggaste lägenhet vi sett i våra lov och det är inget skämt. carro tog kort på varenda vrå, så fin var den. jättetrevligt, tack för allt kevin :) hoppas du inte blev allt för trött på oss, så som vi stökade till och slängde grejer överallt. men vi städade, det gjorde vi ;)
ikväll är det party igen, jag är så fruktansvärt osugen så det finns inte ord. men, får se hur jag känner sen! partyt är ju trots allt inte långt från min dörr! tur det!


thats hot



vore inte fel att ha i vår garderoben inte. det är så mycket jag vill ha just nu, och jag är så otroligt pank. jag går under snart!!

alla hjärtans dag.

en dag jag gillar mycket faktiskt, det är något magiskt med den dagen. men iår känner jag inte det magiska, inte så konstigt kanske, har liksom ingen att dela den med. förutom mina bästa vänner såklart! så jag har bjudit hit min micaela på en alla hjärtans dag fika sen, det blir mys. ska göra en liten grej till henne nu tänkte jag, eftersom jag tycker alla grejjer man ska köpa är så otroligt töntiga, ja blir galen. nallar hit och nallar dit. det finaste är nog rosor och ett kort faktiskt, det ligger så mycket i fina ord. det är ord jag tänker ge till m. <3
hoppas ni har en mysig dag med någon bra person.
image141

MICAELA JULIA CAROLINE & AMANDA! you make my day<3
la liga, jag tycker om vårat stora gäng så mycket. glöm aldrig det!

suuuuuuurt

image140

idag skulle vi se treornas slutproduktion på östrabo, och det missar jag. men jag är rätt smart för vi ska se den imorgon också, förhoppningsvis? men jag ska se den! om jag nu ska behöva gå själv eller inte, punkt slut. någon som har sett den än föresten?

jaha

ännu en dag att stanna hemma på, börjar ju bli van så. fast idag tänkte jag faktikst gå till skolan, hade redan bestämt mig för det igår, så jag satte klockan på min underbara tid: 06.00 och vaknade av mig själv 05.35 och kände att NEJ DU, detta går inte för sig. så jag stängde av alarmet och sov vidare till 11 istället! skönt! men inte lika skönt och sitta här o snora och inte kunna prata. NU VILL JAG BLI FRISK! förmodligen inställd match på fredag, eftersom 10 i laget är sjuka haha good job. men skönt me en matchfri helg nu när man är så krasslig!
idag ska jag skriva klart min uppsats, städa, damma(behövs, vet inte hur många gånger ja nyser EXTRA på grund av dammet), ringa körskolan-redan gjort faktiskt! ja, sen var det väl inte så mycket mer på dagens planering. underbart väder ute så hade ju inte suttit fel med en walk men, kanske borde hålla mig inne med tanke på tillfriskningen. boring!

shooooooz


dance, like nobody is watching

image139

hatar att inte kunna dansa, blir stel på en dag känns det som,så är det ju iofs inte men så känns det. och för ett tag sen hade jag världens svacka, tyckte ingen das var kul och det gick piss på varje lektion. nu börjar det vanliga komma tillbaka, jag bara älskar modern nuförtiden, vill dansa det myyyycket mer än en gång i veckan. igår var det sista luigi lektionen och vi går tillbaka till vanlig jazz (THANK YOU GOD FOR THAT) luigitekniken var inte min grej om man säger så, hahaha så sjukt dålig var jag. "spreta ut med vänstra revbenen och tilta till höger, känn blindtarmen" yeah right..

fortfarande sjuk..

musik som förgyller mina sjuka dagar

shayne ward-no you hang up
alicia keys-tell you something
damian rice-delicate
keith urban-stupid boy
och så självklart min lisa ekdahl<3 bäst i alla väder

a walk to remember


sjuuuukt bra film, jag bara grät o grät-ja är sån chicken när det gäller sånna filmer, haha tårarna bara kommer! mandy moore är så otroligt söt verkligen. och helt annorlunda i verkligheten än på filmen.

you

image135

..touch my soul

more than this

ge mig sommar
ge mig varma kvällar, grill, bad och mys.
ge mig sommarlov, kusten och sommarpartyn.
ge mig min 18års dag.
ge mig resan till rhodos, och en resa till new york
ge mig en fin sommarbränna
ge mig ett jobb
ge mig..dig

  
  

for you my dear.

image128

sick

jag är sjuk och det är det värsta jag vet. man sitter hemma som en idiot och gör ingenting! klockan ringde imorse halv 8 (sovmorgon och allt) och jag kunde inte resa på mig, mitt huvud dunkade och jag hostade som en galning. mmmm mysigt! det blev barfa till att ringa pappisen som fick sjukanmäla mig. jag hatar detta! vi som hade sceniska idag med, åååh jag blir så irriterad!
när klockan var halv 1 orkade jag ta mig upp till soffan, där blev det te, alvedon, halstabletter och gossip girl.
och nu har alvedonen verkat lite så jag kan sitta vid datorn och lyssna lite musik iallafall! tur att det finns musik och datorer.

hoppas ni mår bättre än mig, puuuuuss.

chillis?

har gått några dagar sen jag uppdaterade här nu, jag har haft fullt upp och varit hemma sent varenda kväll hitils. så nu hoppas jag på en lite lugnare vecka, har för övrigt en fruktansvärt irriterande hosta och ont i halsen, det suger.
sitter som en zombie framför datorn, fortfarande inte tagit på mig kläder efter duschen. orkar liksom inte gå till garderoben och välja, så idag blir de stor stickad myströja och tights. mys! väntar på e. också, som antagligen kommer sova bort hela dagen och inte hinna komma hit.. idiot.

spring feelings

image127

can't catch you

image126

oh yes

7 saker jag skulle ta med till en öde ö: (vet att man inte brukar säga "7 saker" men jag var tvungen att öka lite)


       

      

1. Min bästa vän micaela, hade inte klarat mig utan henne. om jag får tar jag med alla 4 i järngänget<3
2. rakhyvel, ehm..vem vill inte ha med det
3. shampo&balsam (hör faktiskt ihop så det blir som en sak)
4. min älskade ipod, ett måste.
5. och min mobil, den står ut med allt den lille.
6. turkisk peppar, godis suget skulle vara enormt annars
7. och sist min inte minst!! mitt duntäcke. KAN INTE SOVA UTAN!! sover som en prinsessa. kudden kan jag skita i, men hittade ingen bättre bild.

men nu när jag sitter och tittar på vad jag valt så känner jag liksom, va fan underkläder? eeuuwh!! det är också ett måste, och..jag kommer på hur mycket som helst nu man inte klarar sig utan (egentligen gör man ju det) men då blir man ett äckel! men..nu får ni tänka på att man egentligen bara fick välja tre saker! min lista blev dock 7

 

my girls

image118

your perfume

Tips när du använder parfym
taget från åhlens.


Spraya inte parfym på kläderna. Parfym är komponerad så att den riktiga doften först utvecklas när den kommer på en varm hud. 
Applicera parfymen på rätt sätt. Bra ställen är insidan på handlederna, insidan av armbågen, nyckelbenet och baksidan av käkpartiet. Varje gång du vrider på huvudet eller armarna kommer alla att känna din doft.
Du kan även spraya parfym i håret.
Gnugga inte in doften i huden, då förstörs doftkompositionen.
Om man är torr i huden kan det vara svårt att få en doft att bevaras, då kan det vara en bra idé att även köpa bodylotion i samma doft. Använd parfymen innan du smörjer in dig - annars bryter alkolholen ned krämen.
Solbränd och mörk hud kräver starkare dofter än en hud som är blek och ljus.

Parfymtoppen
1. DKNY Be Delicious 295:-
2. Christina Aguilera 259:-
3. Naomi Campbell Cat Deluxe at Night 259:-
4. Armani Diamonds 425:-
5. Britney Spears Midnight Fantasy 315:- (min goding, satan den ligger som femma)

Parfymtoppen herr
1. Diesel feu for life 295:-
2. Armani code (väääääldigt god) 375:-
3. Puma I'm going 235:-
4. Boss bottled 295:-
5. Beckham Intimately night 300:-

min favorit serie, oliv.

 

Oliv naturell - ekologisk skönhet

Oliv naturell är en intensivt vårdande serie för kropp, hår och ansikte,
baserad på ekologisk jungfruolivolja.
Jungfruolivoljan är känd för för att förbättra hudens struktur och balans.



1.image1052.image107               

3.image1064.image108

5.image1096.image110image111


1. firming body creme 135:- (hur bra som helst)
2. duscholja 60:-
3. hårinpackning 70:-
4. lipbalm 2-pack 42:-
5. massageolja 75:-
6. shampo & balsam 55:-/st


there's nothin' left to say

she laid her heart and soul right in your hands
and you stole her every dream and you crushed her plans
she never even knew she had a choice
and that's what happens when the only voice she hears
Is telling her she can't, stupid boy,
stupid boy.

so, what made you think you could take a life
and just push it, push it around
I guess to build yourself up so high
you had to take her, and break her, down.

oh, you always had to be right
and now you lost the only thing
that ever made you feel alive.
the same old, same old stupid boy
It took a while for her to figure out, who you really are.
stupid boy

friis company

tänkte tipsa om en tävling jag deltar i, skitsnygg väska från Friis Company! vinnaren utsets på alla hjärtans dag den 14 februari! var med du också! klicka på länken här under:
http://kellybellybutton.blogg.se/tvlingar.html

image101image100

massage och avslappning

förgyllde min dag!! våran älskade impro lärare lät oss ha 40 minuters massage idag till hennes underbara avslappningsmusik. det var det bästa på länge. vi är "massage klassen" tjatar alltid om massage, men det gör verkligen så man släpper allt omkring sig. Jag känner verkligen hur mycker lugnare och mer avslappnad jag är sen jag började på min skola, massage nästan varje vecka. jag tipsar er verkligen om det, ni borde få känna så som vi känner!

sitter äntligen och myser. gjort klart pastasalladen till imorgon, packat väskan med alla miljoner saker jag ska ha med imorgon. danskläder, badkläder för självklart ska vi till badhuset, som är så skoj på vinter för man är så otroligt fräsch då. absolut! sen handbollsgrejer till matchen i uddevalla imorgon kväll! så om ni ser mig så ska jag inte flytta nej! det är bara min vanliga packning ungefär.
som sagt så sitter jag äntligen här och myser, med mina vaniljljus som vanligt tända, kardemumma te och myskläder. kan det bli bättre?


tired of this shit

jag har ont i halsen, ont i huvudet, trött på skolan, orkar inte med detta äckliga väder och jag är trött, sur, irriterad behövs det nämnas mer? jag är allt dåligt man kan vara. SÅÅ otroligt trött på allt är jag nu! och du gör inte saken bättre.
i'm pissed off.

nu lägger jag mig och kollar american idol istället. detta gör inget bättre ändå.

min underbara dans klass.

image96

gossip girl, my favourite

image95

I know we belong together

handbollsmatch mot åmål idag, vann med 21-4. GAAAANSKA BRA SIFFROR FAKTISKT! rätt nöjd, men för mig själv gick det åt hell men det är ju en annan femma.
igår var jag nog tråkigast i universum, men jag var så trött, ont i halsen och allmänt trög bara. så det fick bli en hamma dag/kväll, tog fakrtikst inte ett steg utanför dörren. det kan vara skönt det också ibland, det var min uppladdning för matchen (med godis, glass, popcorn och ja allt jag kunde hitta i skåpen)
nu bär det snart iväg till idrottshuset igen(känns som det är mitt andra hem) för att titta på ibk match! :)

puss
edwin mccain-I'll be, världens underbaraste låt.- jag är käääääääääär i den!

elle galan

elin & linn hade sjukt snygga outfits. älskar elins klänning!
image94

she's hot

image91image92image93

Icebergs vår kampanj 2008. Mischa Barton!

scenisk produktion föreställning

lite bilder från våran föreställning med grupperna: skräck, abstrakt, komedi(min grupp) och berättande som inte blev berättande dock men en bra hip hop del! :)



regn snö och slask? yummi

kvällen igår spenderades först i ett solarium, kanske lite för länge eller vad säger du mic? redface here we come. sen ut i regnet där snälla daniel hämtar upp oss, svensson och carro. sen bar det av till lägenheten. spel&god dricka och massa skratt. det blev en bra kväll! MED ETT PISSIGT VÄDER, JAG HATAR DET HÄR??
jag tänker sitta inne hela dagen, tänker inte sätta min fot ute i det här vädret. eeuuwh!

det togs lite kort..och jag har några iallafall
  

1. daniel, jag, carro, och mica jäser i soffan!
2. markus & julia var söta
3. robin tyckte det var himla skoj med " slänga med huvudet och munnen" grejen, så det blev en del kort där haha.

RSS 2.0